Vrei să devii “The One” în piața ta și să domini întreaga industrie?

..cu ajutorul Brandify ONE — singurul grup LIVE de brand-business din România?

De la Biroul de Brand Management Horațiu Manea

Brașov, 2020

Dragă Prieten,

Brandify ONE este despre un singur lucru: să te ajute să-ți crești repede afacerea astfel încât să obții rezultate extraordinare și să atingi breșa prin BRAND, cu ajutorul căruia să-ți domini, în cele din urmă, piața, și să fii THE ONE.

Iată mai departe căile prin care ne asigurăm că aceasta se întâmplă:

1. Brandify

Brandify — „Sistemul complet și revoluționar de construcție a brandului afacerii (produse, servicii, companii)”. Este singurul produs <de la afacere la brand> din România.

Brandify este structura cu ajutorul căreia faci pasul de la afacere la brand și obții rezultate extraordinare în business.

Cu ajutorul lui, afaceri ca BLUEMONITOR sau SUPERMEDICAL au reușit să se poziționeze ca lideri naționali în piețele lor.

Sau BIANCO NERO care a reușit chiar să schimbe percepția clienților, determinându-i să creadă că au de a face cu un brand veritabil străin, nu unul autentic românesc.

Tot cu ajutorul Brandify, afaceri ca NOLIASHOP sau KING’S DEW își extind ACUM businessul și brandul în toată Europa și chiar în toată lumea.

Brandify îți aduce CLARITATE în afacere astfel încât să faci saltul la excelența durabilă prin brand.

Este PROGRAMUL pe care îl vom aplica și în grupul de brand-business Brandify ONE.

brandify-calea-brandului-2.png

2. Brandify Business Cycle

Aceasta înseamnă VÂNZĂRI.. și CUM să ajungi repede la ele. Vânzările sunt sângele afacerii, ele sunt uleiul care unge toate mecanismele afacerii tale. Fără vânzări, ești PA!

Cum atragi atenția consumatorilor potențiali asupra produsului sau serviciului tău? Cum generezi un lead? Cum prezinți și ofertezi produsul tău astfel încât prospecții să și-l dorească? Cum închei vânzarea? Cum faci follow up ca să vinzi chiar și mai mult?

Pare simplu, dar NU este. De aceea te și afli aici. Vei învăța și vei stăpâni pașii ciclului de vânzări și, mai ales, îi vei implementa direct în businessul tău prin PRACTICĂ.

Cu cât învârți mai repede și mai mult acest „volant”, cu atât vei avea mai mulți prospecți pe „țeavă”, mai mulți clienți și o afacere în plină expansiune.

Înveți cum să faci PRIMA VÂNZARE ca să le faci pe următoarele 1.000.

Programul este LIVE, săptămânal, cu Horațiu personal.

Preț:  3.808 Lei  GRATUIT PENTRU MEMBRII GRUPULUI

brandify-business-cycle-web.jpg

3. Brandify Mastermind

Brandify Mastermind este considerat de către antreprenorii “brandificați” cel mai performant program de brand-business din România, cu ajutorul căruia, pe parcursul a doi ani, aproximativ 60 DE AFACERI au învățat cum să facă pasul de la afacere la brand cu rezultate directe în creșterea afacerii și clădirea unei companii în spiritul de brand.

☝️ CHIAR și în starea de urgență generată de pandemia cu coronavirus din 2020, afacerile care au aplicat Brandify au obținut performanțe de-a dreptul uluitoare: Denta Clinic a rămas singura clinică stomatologică deschisă din județul Vâlcea.. în condițiile în care Ordonanța militară nr.3 le-a obligat pe toate celelalte să își închidă activitatea! Overheat Agency și-a crescut vânzările de 10 ori într-o singură săptămână, iar în alt weekend a reușit să facă vânzări de aproximativ jumătate de milion de dolari cu o marjă de profit de 50%!! FM Racing și-a crescut vânzările de trei ori, în timp ce concurența își închidea magazinele atât pe cele fizice, cât și pe cele online. Iar Designers HUB și-a făcut targetul de vânzări până aproape de finalul anului.. într-o singură lună!!!

Prin urmare, acest program de SUCCES la nivel de grup este INCLUS și în Brandify ONE.

Vei face parte dintr-o comunitate exclusivistă. Ceilalți membri au nevoie de tine la fel de mult cum ai și tu nevoie de ei, așadar calitatea experienței și a cunoștințelor este importantă pentru toți cei implicați.

Vei primi suport. Odată implicat în acest mastermind, acel sentiment că “ești singur” în a-ți conduce afacerea dispare. Ceilalți membri ai comunității se transformă în consilieri de afaceri și viceversa. În plus, ai acces la antreprenorii de succes care au reușit în afacere și în brand, cu ajutorul Brandify.

Colaborarea este numele jocului. Poți găsi pe cineva din comunitate care se potrivește perfect pentru a lucra la un proiect cu tine. Sau poți fi, în același timp, persoana perfectă pentru a ajuta alt membru.

Îți vei extinde rețeaua. Odată ce vei fi în acest mastermind îți vei extinde rețeaua rapid și exponențial. Dacă faci afaceri, știi cât de importantă este rețeaua. Intrând în comunitate, îți vei crește instantaneu rețeaua câștigând și rețelele membrilor.

Vei învăța lucruri noi. Toți cei din grup sunt unici în abilități, experiență și conexiuni. Interacționând și împărtășind provocările, este aproape sigur că cineva din comunitate va avea o soluție pentru tine și ai putea și tu, la rândul tău, să oferi o soluție, conexiune sau tactică altora.

Vei beneficia de promovare încrucișată. Când vei intra în această comunitate, cu siguranță vei găsi modalități de a vă ajută unii pe alții prin promovare încrucișată. Veți găsi căi de a vă ajută reciproc prin promovarea în rețelele fiecăruia.

Vei gândi ca un geniu. Fiind în acest mastermind, vei gândi cu o minte de geniu. Vei gândi mai mult și mai intens și-ți vei depăși limitele atunci când vei fi înconjurat de oameni extraordinari care fac lucruri uimitoare.

Mastermind LIVE, săptămânal, coordonat de Horațiu personal.

Preț:  17.160 Lei  GRATUIT PENTRU MEMBRII GRUPULUI

4. Brandify Workshopuri

Lucrăm și interacționăm efectiv în toate ariile de construcție a brandului afacerii: vânzări, marketing, comunicare, campanii, social media, Hr, PR, leadership, management, capitalul brandului, artele frumoase ale brandului (graphic și web design, audio/video, copywriting) astfel încât să capeți experiență și să aplici imediat.

Prin urmare, vei primi feedback constructiv, vei identifica noi modalități de a gândi, îți vei face prieteni, îți vei dezvolta noi abilități, vei fi motivat în munca pe care o faci, vei găsi noi oportunități de dezvoltare și va fi fun.

Workshopuri LIVE, la două săptămâni, cu Horațiu personal.

Preț:  3.904 Lei  GRATUIT PENTRU MEMBRII GRUPULUI

Mihai Brumă
Mihai Brumă
CEO @NoliaShop
Read More
Salutare antreprenori. Daca sunteti in cautare de un ajutor pentru scalarea bussines-ului vostru, vreti sa intelegeti de ce e important sa faci anumite lucruri care sa iti transforme pasiunea intr-un bussines de succes, lucruri pe care uneori le faceai intuitiv si, cel mai important, iti dai seama ca ai nevoie de o structura pentru a obtine acel ceva in brand, fii sigur ca Horatiu Manea este un om care isi doreste si ofera valoare!! Dupa ce trece de scutul de bussines man iti poate da si esenta 😉. Are votul meu de incredere pentru cunostinetele lui si pentru ca isi da toata silinta sa le pui in valoare in afacerea ta. Desigur tot ce trebuie este doar sa iti si doresti!!! Brandify Mastermind crede-ma ti-l doresti!
Cristian Oprea
Cristian Oprea
Director Vanzari @M&M Product
Read More
Salutare jucatori în business! Am găsit în Horațiu un om de știință; STIINTA DE BRAND; care a adunat toate finețurile din stiinta oamenilor, stiinta clienților, stiinta vanzarii, stiinta afacerii, stiinta succesului. Am descoperit la fiecare ședința cu grupul o parte din formula pentru un brand extraordinar și un business de succes. Recomand cu tărie! 👍
Cristian Predescu
Cristian Predescu
CEO @Supermedical
Read More
Horatiu, devotamentul și ambiția ta ne inspira și pe noi! Felicitări pentru ceea ce faci, pentru sprijinul pe care ni-l dai și determinarea de a clarifica o zona importantă in scalarea business-ului!... Împreuna vom schimba România!.. împreuna vom îmbunătăți business-urile românești! Evident cu tine in zona de “ Brand!”
Flavius Man
Flavius Man
CEO @Addict Salon
Read More
Deși sunt o persoana care nu lauda prea ușor, Horațiu m-a adus la lumina în ceea ce privește afacerea mea. Grupul de mastermind nu este pentru oricine, este doar pentru cei care își doresc să se dezvolte ca persoana cât și pentru cei care doresc sa își dezvolte afacerea, mai pe scurt este pentru cei care au curajul și voința sa iasă din cercul de confort. Mie mi-a schimbat viziunea și gândirea. RECOMAND cu toată încrederea.
Stefan Nita
Stefan Nita
CEO @King's Dew
Read More
Recomand cu incredere. Desi afacerea proprie o am de 5 ani, recent, impreuna cu Horatiu, am inteles ceea ce am de facut pentru a reusi sa "trec" granitele tarii cu business-ul. De asemenea, Horatiu are darul de a ordona logic in mintea ta lucruri pe care probabil le cunosti, dar nu aveau un sens clar...Ceea ce e si mai important, Horatiu are un raspuns pentru orice legat de business...
Previous
Next

5. Brandify Marketplace

Vinzi, cumperi, tranzacționezi în grup cu comision 0% – identifici și închei afaceri cu clienți, furnizori și stabilești parteneriate.

Identifici ușor cumpărători pentru ceea ce vinzi – produse, servicii. Găsești la fel de ușor furnizori pentru producție. Stabilești parteneriate atunci când apar oportunități.

Păstrezi tot venitul și profitul realizate, fără plata vreunui comision de intermediere. Ești în comunitatea Brandify și ne place să ne ajutăm reciproc.

Marketplace LIVE 24/7.

Preț:  1,35% /Tranzacție  GRATUIT PENTRU MEMBRII GRUPULUI

Rezultatul concret al acestor lucruri este acela că îți vei crește repede afacerea și îi vei construi un brand puternic care în cele din urmă îți va conduce businessul către excelența durabilă.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună în Brandify ONE, aplică mai jos.

Horațiu Manea

P.S. S-ar putea să te întrebi câteva lucruri.

În primul rând, CÂT costă Brandify ONE?

Mă implic în companiile pentru care lucrez direct de pe cinci poziții: Brand manager, Director de marketing, Director de comunicare, Art Director și Lead copywriter. Iar acestea mă plătesc cu un fee lunar care începe de la 3.500 € /lună /linie de business.

De aceea, te-ai putea gândi “Hei, dacă Horațiu este scump, înseamnă că și Brandify ONE trebuie să fie scump.”

Are sens.

Dar nu e nici pe departe așa. Aduc toată această expertiză în singurul grup de brand-business LIVE din România—Brandify ONE—pe care îl coordonez, fără ca tu să plătești atât de mult, lunar.

Există două căi de a construi brandul afacerii tale (produse, servicii, companie).

  1. Calea grea—Do It Yourself—faci cum crezi tu de cuviință;
  2. CALEA UȘOARĂ—Intri în Brandify ONE și ai toate beneficiile pe care ți le-am expus înainte pentru doar 504 lei /lună (dacă alegi să plătești lunar) sau  6.048  3.024 lei /an (50% discount dacă alegi să plătești anual).

În al doilea rând, te-ai putea întreba DE CE fac asta?

Este pur și simplu o mare PLĂCERE să lucrez personal într-un business pentru a-i crea și dezvolta brandul și a-l aduce la performanță.

De aceea am creat acest grup de brand-business, unic în România—Brandify ONE. Deoarece îmi place să fac asta.

Consider că, în acest fel, pot ajuta mai multe afaceri românești, mai ales în aceste vremuri incerte, urmărind consecvent VIZIUNEA pe care mi-am stabilit-o de mult timp, aceea ca “într-o zi, brandurile românești să domine piețele românești, care acum sunt acaparate de brandurile străine” (în momentul de față, aproximativ 54% din tot ce se vinde în România ne este vândut exclusiv de companiile străine, acestea reprezentând DOAR 7% din totalul firmelor din România «firme străine + firme cu capital privat românesc + firme cu capital de stat românesc» Sursa Ziarul financiar și Piarom: Studiu ‘Capitalul privat românesc – Ediția IV, martie 2019’), MISIUNEA mea fiind aceea de “a-i învăța pe proprietarii de afaceri autohtone cum să facă acest lucru, folosind aceeași armă eficientă ca și ele, Brandul”.

Cam asta ar fi “dezvăluirea din interior”. Este “motivația mea ascunsă” dacă dorești.

Imaginează-ți următorul lucru. Lună de lună, libertatea de a face proiecte cool cu oameni cool deoarece este FUN. Destul de frumos! Să crești într-o comunitate nu este doar eficient, ci și distractiv!

CE SPUN MEMBRII DIN BRANDIFY ONE

Fabulos! Am pornit cu oarecare scepticism acest proiect creat de Horațiu. După prima zi de muncă, da, ați înțeles bine, muncă, lucrurile au început să capete sens, formă și valoare, iar starea mea de spirit crește excepțional! Ceea ce părea a fi de neconceput în afacerea mea în urmă cu câteva luni, astăzi prinde contur și îmi restartează vânzările într-un mod spectaculos! Într-adevăr, alături de Brandify One, prin acțiune și consecvență, devenim THE ONE!
Iulian Constantin
Antreprenor—Kangen Wellness Dobrogea
Foarte fain! Este un curs foarte bun, cu o structură ușor de urmărit și dacă muncești mult și aplici ce înveți din sesiunile live cu Horațiu Manea sigur vei ajunge unde îți dorești în afaceri. Mulțumesc Horațiu!
Tiberiu Zaharia
Antreprenor—SobeDePoveste.ro
Recomand! Întâlniri online cu conținut de calitate și sfaturi practice pentru dezvoltarea business-urilor participanților.
Adrian Homeniuc
Antreprenor—GazonSportiv.ro
O lecție spectaculoasă de viață! Am plătit acest curs și, deși încă nu l-am început, eu deja sunt supermulțumit cu ce am învățat de la Horațiu până acum!
Sergiu Poenaru
Antreprenor—PakoPack
Recomand cu căldură. Dacă vă doriți un brand și o structură care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea, Horațiu Manea este omul plin de energie pozitivă și de soluții la provocările tale. Apelați cu toată încrederea la cunoștințele valoroase pe care le pune la dispoziția celor interesați de scalarea afacerii proprii.
Luminița Pichiu
Antreprenor—PIQ Clinic

întrebări frecvente

Cum lucrăm, mai exact?

Avem o video conferință săptămânală de lucru de două ore cu Horațiu personal—coordonatorul grupului, un atelier de lucru digital de două ore la fiecare două săptămâni—brand, marketing, vânzări, comunicare, acces la email dedicat 24/7, acces la grup dedicat pe aplicația Telegram, acces la grup privat pe Facebook pentru interacțiune, acces module Brandify, înregistrările videoconferințelor, activități practice, oportunități și.. o doză de fun 😃

Pot să văd o mostră dintr-o conferință săptămânală de lucru?

Sigur că da, doar dă clic pe video de mai jos pentru a viziona o secvență.

Serios vorbind, chiar nu știu nimic despre construcția unui brand, va funcționa acest program pentru afacerea mea?

Te asigur că da!

Am conceput acest program special pentru cei ca tine—antreprenori români—pornind de la experiența de lucru în grupurile de Brandify Mastermind pe care le coordonez și de la lucrul ca brand manager în companiile în care mă implic personal de pe cinci poziții: brand manager, director de marketing, director de comunicare, art director și lead copywriter.

Este totul disponibil imediat?

De îndată ce îți securizezi locul în program, ai acces imediat la toate resursele, materialele și trainingurile din program și te poți apuca de muncă și să aplici în afacerea ta și brandul ei.

Trebuie să am un cont cu plată pe Streamyard ca să accesez video conferințele Live de lucru?

Nu. Nu îți trebuie nici măcar să ai cont la Streamyard. Îți trebuie doar să ai un cont de Facebook activ. Accesezi un link și ești în Live. Totul este accesibil direct din browserul de Google Chrome fie de pe telefonul mobil, fie de pe laptop /desktop. Toate video conferințele Live de lucru sunt imediat disponibile în grup pentru vizionarea în reluare.

Dacă decid că nu îmi place programul și că nu este pentru mine?

Sunt atât de încrezător că îți va plăcea programul încât acord dubla garanție Manea—Garanția calității – calitatea informației și Garanția de 14 zile – îți place sau banii înapoi, fără întrebări suplimentare.

Dacă îmi place foarte tare programul și vreau mai mult?

Nu îți face griji, avem câte un program pentru fiecare etapă a dezvoltării brand-afacerii tale… doar intră în program și vei vedea. 😉

Unde mă pot adresa pentru serviciul de suport clienți?

În subsolul paginii, există o adresă de email unde ne poți scrie și suntem bucuroși să te ajutăm.

©horațiu manea brand management

🌐 Manea.One | 📞 0734.383.080 | 📧 support@manea.one